LOGO INVESTIGATORUL

Log in

ANCA AVRAMESCU, VESTA INVESTMENT: "PE PIAŢĂ SUNT FOARTE MULTE PRODUSE CONTRAFĂCUTE"

Recomandat ANCA AVRAMESCU, VESTA INVESTMENT: "PE PIAŢĂ SUNT FOARTE MULTE PRODUSE CONTRAFĂCUTE"

„Vesta Investment este recunoscută la nivel naţional şi european ca fiind un producător de echipamente de semnalizare rutieră. Sunt sigură că majoritatea celor din sală cunosc obiectul de activitate al firmei, iar o mare parte a producţiei este orientată spre echiparea vehiculelor. În ceea ce va urma, voi prezenta echipamentele specifice echipării vehiculelor. Conform legislaţiei naţionale privind circulaţia pe drumurile publice, dotarea minimă obligatorie trebuie constituită din următoarele echipamente: trusă sanitară, două triunghiuri de presemnalizare avarie şi stingător auto cu specificaţia ca acestea să fie omologate. Atragem atenţia asupra omologării întrucât pe piaţă sunt foarte multe produse contrafăcute şi vă dau exemplu trusele sanitare din China, care conţin obiecte sanitare de o calitate îndoielnică, bandaje din plastic şi aşa mai departe.

Cum putem recunoaşte o trusă sanitară care respectă normele în vigoare? Trebuie să aibă inscripţionarea Registrul Auto Român. În al doilea rând, trebuie să aibă avizul Ministerului Sănătăţii. Trusa sanitară pe care Vesta Investment o produce respectă Ordinul 947 al Ministerului Sănătăţii şi deţine, pe lângă documentele mai sus menţionate, şi certificat de conformitate emis de RAR.

Următorul produs este kitul de înlocuire a trusei medicale auto întrucât, în momentul în care termenul trusei expiră, kitul acesta permite extinderea valabilităţii cu încă 24 de luni. Astfel, nu mai trebuie cumpărată o trusă nouă. Legat de triunghiurile de presemnalizare avarie Vesta Investment, acestea sunt omologate internaţional de Ministerul Transporturilor, conform Regulamentului 27CE al Organizaţiei Naţiunilor Unite. Este foarte important de precizat că o dovadă a omologării acestor triunghiuri o reprezintă inscripţionarea RAR, care se regăseşte pe ele. Există pe piaţă triunghiuri contrafăcute de provenienţă China, care prezintă două mari deficienţe: nu au retroreflexia necesară şi pe care legea o reglementează şi nu prezintă stabilitate la vânt.

Vesta Investment mai comercializează şi stingătoare auto, care sunt certificate RAR şi veste reflectorizante. Trusa ADR produsă de Vesta Investment este singurul produs care deţine certificatul de conformitate eliberat de RAR dar şi certificatul de atestare tehnică eliberat de Iprochim. Este produsul valabil pentru toate clasele ADR. Vesta Investment a încercat să vină în întâmpinrea clienţilor săi printr-un nou produs şi anume setul ADR care respectă cerinţele Acordului European privind Transportul de mărfuri periculoase. Are următoarele avantaje: respectă conţinutul minim obligatoriu pentru toate clasele ADR, are un preţ accesibil şi dimensiuni reduse ce permit depozitarea în spaţii restrânse şi manipularea cu uşurinţă.

Din portofoliul de produse al Vesta Investment fac parte şi aceste echipamente pentru semnalizare transporturi periculoase ADR, care sunt destinate echipării vehiculelor ce transportă mărfuri periculoase. Un alt produs al Vesta Investment este placa reflectorizant-florescentă de autentificare a vehiculelor, care este, de asemenea, omologată internaţional şi folosită pentru autocamioane, remorci, vehicule grele. Vesta Investment produce plăci de înregistrare pentru autovehicule neîmatriculabile, care sunt destinate identificării tractoarelor, maşinilor agricole care sunt utilizate în munci agricole, forestiere şi modelelor aflate în circulaţie pe drumurile publice. Un alt produs în portofoliu sunt ecusoanele taxi, care conţin numărul autorizaţiei şi durata de valabilitate şi care respectă normele în vigoare. Suntem încrezători în capacitatea pe care Vesta Investment o are de a răspunde în permanenţă provocărilor din domeniul în care ne desfăşurăm activitatea”, a declarat Anca Avramescu, Marketing/PR Coordinator Vesta Investment.

Media

Login pentru a posta comentarii
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.