LOGO INVESTIGATORUL

Log in

Un ucigaș în serie terorizează America

Poliţia americană consideră că a arestat un ucigaş în serie care a răspândit teroare în 2016 în statul Arizona, trăgând la întâmplare în oameni, făcând nouă morţi în total, transmite AFP.

Aaron Saucedo, un bărbat de 23 de ani de origine hispanică, este vizat de 26 de capete de inculpare anunţate luni, printre care crime, violenţe şi focuri de armă în spaţiul public.

Anchetatorii nu au putut stabili niciun mobil în spatele presupuselor sale crime. Ei îl acuză pe Aaron Saucedo că a fost implicat în 12 incidente armate în regiunea Phoenix.

"Acest caz a terorizat populaţia noastră timp de peste un an şi a lăsat în urma sa o serie de victime printre care mame, fii, fraţi, surori şi familii care plâng după cei dragi pe care i-au pierdut", a declarat într-o conferinţă de presă Jeri Williams, şefa poliţie din Phoenix.

Anchetatorii au lucrat zi şi noapte pentru a stabili legătura între Aaron Saucedo şi crime, datorită unor informaţii strânse de la localnici.

Bărbatul este suspectat că l-a împuşcat în august 2015 pe partenerul mamei sale. În anul următor, folosind cel puţin o altă armă, acest şofer interimar de autobuz a început să tragă pe stradă în victime ales aparent la întâmplare. El este acuzat că a ucis alte opt persoane pe care nu le cunoştea.

Login pentru a posta comentarii
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.