LOGO INVESTIGATORUL

Log in

Oameni atacaţi de păsări de pradă, ca în filmele lui Alfred Hitchcock

Clienţii unui hotel din Florida sunt atacaţi de doi şoimi periculoşi, care se ascund în parcarea clădirii, relatează site-ul The New York Post.

Una dintre păsările de pradă „a zburat spre mine şi m-a atacat”, a spus Cyndi Mare pentru postul de televiziune News13, în timp ce detalia incidentul de săptămâna trecută.

„M-a şocat, iar atunci când am ridicat privirea am văzut pasărea cum se îndepărta”, a spus Mare. „Am intrat în hotel, m-am spălat pe mâini şi mi-am dat seama că sângeram”, a continuat ea.

Atacul s-a întâmplat în parcarea unui hotel Holiday Inn, unde au avut loc şi alte incidente similare cu aceste păsări periculoase, potrivit unei publicaţii de ştiri.

Făptaşii sunt doi şoimi care şi-au construit un cuib într-un copac din apropiere, raportează News13.

Un vânător de animale sălbatice afirmă că şoimii au atacat deja 14 persoane, acestea fiind internate la spital. Un bărbat a avut nevoie de 17 copci.

„Pentru hotelul Holiday Inn, siguranţa clienţilor este principala prioritate”, susţine James Dean, voluntar al serviciului de îngrijire a animalelor sălbatice din zonă. „Tocmai din acest motiv am răspuns plângerilor imediat”, adăugă el.

Vânătorul a distrus cuibuil şoimilor, dar de atunci, cel puţin una dintre păsări a fost văzută zburând prin zonă, potrivit publicaţiei de ştiri.

Această specie de şoim este protejată prin lege, dar vânătorul susţine că a primit permisiunea de la Biroul de Conservare a Faunei Sălbatice de a captura şi elibera păsările într-o zonă de conservare din apropiere, relatează News13.

Login pentru a posta comentarii
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.