LOGO INVESTIGATORUL

Log in

Un președinte american a ajuns în Topurile muzicale

Fostul preşedinte american Barack Obama a debutat în topul Billboard Hot R&B în prima săptămână a anului 2019, anunţă The Hollywood Reporter.

Fostul preşedinte american Barack Obama a debutat în topul Billboard R&B
Barack Obama poate fi auzit în remixul "One Last Time" de pe coloana sonoră a producţiei de pe Broadway "Hamilton", alături de Christopher Jackson şi Bebe Winans.

Fostul preşedinte american intră pe poziţia 22 în clasamentul care va fi publicat sâmbătă.

Piesa a debutat cu 307.000 de solicitări pentru audiţie online pe platformele americane şi a fost descărcată contra cost de 9.000 de ori în ultima săptămână din 2018, potrivit cifrelor oferite de Nielsen Music şi citate de The Hollywood Reporter.

Creatorul producţiei de pe Broadway, New York, Lin Manuel Miranda, este cel care a lansat înregistrarea, ce este o prelucrare a pieselor din spectacol, iar Obama poate fi auzit vorbind despre preşedinţia sa în timp ce muzicienii preiau unele dintre cuvintele sale.

Obama a mai fost inclus în topul Billboard la două secţiuni desfiinţate între timp, cea rezervată vânzărilor de DVD-uri, cu înregistrarea ceremoniei inaugurale pentru preşedinţia sa, în 2009, şi cu piesa "Pop Off", în care politicianul putea fi auzit în introducerea unei piese interpretate de JX Cannon, care a urcat până pe locul al zecelea în clasamentul dedicat artiştilor debutanţi, în decembrie 2015.

Login pentru a posta comentarii
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.