LOGO INVESTIGATORUL

Log in

Un cioban a mușcat un șarpe de cap pentru a se răzbuna!

Un fermier din nordul Indiei a smuls capul unui şarpe cu dinţii, din răzbunare, după ce ar fi fost muşcat de reptilă, un caz bizar, conform medicilor care susţin că pe trupul bărbatului nu se vede nicio urmă de muşcătură de şarpe, informează miercuri DPA.

Incidentul a avut loc în districtul Hardoi din statul Uttar Pradesh în timpul weekendului, când bărbatul, care şi-a dezvăluit doar prenumele, Sonelal, a fost dus de urgenţă la un centru medical după ce localnicii l-au găsit inconştient.

Bărbatul le-a povestit sătenilor că îşi păştea vitele pe câmp când a fost muşcat de şarpe. Asta l-a făcut atât de nervos încât i-a smuls capul cu dinţii după care l-a scuipat.

''Şarpele m-a muşcat aşa că l-am ţinut de cap şi l-am smuls cu dinţii. A murit'', a spus Sonelal pentru agenţia de presă ANI.

Sanjay Kumar, medicul care l-a tratat, a spus că a rămas uimit că bărbatul a supravieţuit după ce a muşcat din şarpe, care putea conţine venin. Medicii nu au găsit însă nicio urmă de muşcătură de şarpe pe corpul bărbatului, potrivit Times of India.

''Nu am văzut niciodată un asemenea caz. Bărbatul nu a păţit nimic chiar dacă a muşcat din şarpe,'' a spus Kumar preluat de Agerpres.

Martorii, care spun că l-au văzut pe bărbat înghiţind o bucată din şarpe, spun că îl bănuiesc că ar fi fost sub influenţa drogurilor. Reprezentanţii medicilor cred că reacţia neobişnuită a bărbatului ar putea fi explicată doar dacă bărbatul era sub influenţa drogurilor''.

Login pentru a posta comentarii
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.