LOGO INVESTIGATORUL

Log in

Super actor arestat pentru că a făcut scandal pentru un loc de parcare

Recomandat Super actor arestat pentru că a făcut scandal pentru un loc de parcare

Actorul Alec Baldwin a fost arestat, vineri, la New York, după ce a lovit o persoană pentru un loc de parcare, suscitând o reacţie a lui Donald Trump, care este imitat de actorul american în emisiunea "Saturday Night Live", scrie AFP.


Vedeta s-a repezit la un bărbat care tocmai îşi parca maşina înaintea lui, exact când căuta şi el un loc de parcare, nu departe de domiciliul său, situat în cartierul Greenwich Village.

Poliţiştii l-au reţinut, în timp ce victima sa, care a fost lovită, a fost condusă la spital, a informat pentru AFP un purtător de cuvânt al Poliţiei din New York

Baldwin a fost acuzat de agresiune gravă şi ar putea primi închisoare de până la un an, a indicat, mai târziu, un alt purtător de cuvânt. El a fost acuzat şi de hărţuire, pedepsită cu închisoare de două săptămâni.

Actorul va trebui să se întoarcă la tribunal pe 26 noiembrie pentru a-şi afla sentinţa.

"Îi doresc mult noroc", a comentat, câteva minute mai târziu, Donald Trump, întrebat despre incident de unul dintre jurnalişti, la Casa Albă.

În vârstă de 60 de ani, Alec Baldwin a contribuit la succesul emisiunii "Saturday Night Live" imitându-l pe preşedintele Donald Trump, rol care i-a adus în 2017 un premiu Emmy, recompensele pentru televiziune.

Actorul l-a criticat în mod regulat pe Donald Trump şi de mai multe ori a lăsat să se înţeleagă că nu îşi mai doreşte să-l imite, dar de fiecare dată s-a răzgândit.

A fost nominalizat din nou anul acesta la premiile Emmy, dar nu a câştigat. Actorul este cunoscut pentru personalitatea sa puternică şi caracterul irascibil.

Ultima modificareMarți, 06 Noiembrie 2018 13:57
Login pentru a posta comentarii
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.