LOGO INVESTIGATORUL

Log in

Care sunt cele mai tari filme ale anului

Filmul "Aquaman", cu Jason Momoa în rol principal, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend pentru a treia săptămână consecutiv, având încasări de 1.489.836 de lei şi vizionat de 63.240 de spectatori.


Producţia regizată de James Wan a reprezentat cel mai bun debut din toate timpurile al unei producţii Warner Bros. în România la sfârşitul anului trecut.

Potrivit Cinemagia, animaţia "Ralph rupe netu'/ Ralph Breaks the Internet" a debutat pe locul doi în clasament, după ce a generat încasări de 928.863 de lei. Vocile personajelor animate sunt interpretate de Kristen Bell, Mandy Moore, Kelly Macdonald, John C. Reilly, Sarah Silverman, Gal Gadot.

Al doilea debut în box office-ul românesc de weekend a fost thrillerul regizat de Clint Eastwood, "Curierul traficanţilor/ The Mule", cu Bradley Cooper, Clint Eastwood şi Taissa Farmiga în rolurile principale, care a generat încasări de 775.908 de lei şi a fost vizionat de 35.799 de spectatori.

Comedia regizată de Etan Cohen, "Holmes & Watson", cu Will Farrell şi John C. Reilly în rolurile protagoniştilor, este al treilea debut în clasamentul de weekend, cu încasări de 612.950 de lei şi 30.032 de spectatori.

Filmul SF "Bumblebee", cu actorii Hailee Steinfeld, John Cena, Angela Bassett, Justin Theroux, Dylan O'Brien, a coborât pe poziţia a cincea în a doua săptămână de la debut, cu încasări de 586.864 de lei şi după ce a fost vizionat de 25.831 de spectatori.

Filmul de animaţie "Omul-Păianjen: În lumea păianjenului/ Spider-Man: Into the Spider-Verse" a coborât pe locul şase în al doilea weekend de la premieră, fiind vizionat de 13.686 de spectatori şi generând încasări de 276.072 de lei.

Comedia "A doua şansă/ Second Act", cu Jennifer Lopez în rol principal, a coborât două locuri, până pe şapte, în al patrulea weekend de la premieră, cu încasări de 226.315 de lei şi 10.303 de spectatori.

"Bohemian Rhapsody", drama biografică despre Freddie Mercury şi trupa Queen, a coborât două locuri, până pe opt, după al zecelea weekend de la lansare, având încasări de 154.839 de lei şi fiind văzut de 6.654 de spectatori. La recenta ediţie a galei Globurilor de Aur, filmul a primit două trofee - "cel mai bun film dramă" şi "cel mai bun actor în rol principal".

"Mary Poppins revine/ Mary Poppins Returns", în regia lui Rob Marshall, a coborât cinci poziţii, până pe nouă, în al treilea weekend de la premieră. Filmul a avut încasări de 150.963 de lei.

Animaţia "Grinch/ The Grinch" se clasează de locul al zecelea, în coborâre şapte locuri, după tot atâtea weekenduri de la lansare. Filmul a avut încasări de 115.964 lei şi a fost urmărit în cinematografe de 5.899 de spectatori.

Login pentru a posta comentarii
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.