LOGO INVESTIGATORUL

Log in

Oamenii de SUCCES se trezesc la ore imposibile

Recomandat Oamenii de SUCCES se trezesc la ore imposibile

CEO-ul Apple, Tim Cook, se trezeşte la 3.45 am, editorul Vogue, Anna Wintour, se dă jos din pat ca să joace tenis la 5.45 am, iar Richard Branson la aceeaşi oră, în timp ce CEO-ul Starbucks, Howard Schultz, se trezeşte la 4.30 am. Oamenii de succes, în general, se trezesc foarte devreme, deci care sunt beneficiile trezitului la 5 dimineaţa?
1. Ai timp să faci exerciţii fizice

Dacă te trezeşti cu două ore înainte de ora la care te trezeşti în mod normal, ai mai mult timp pentru a face lucruri pe care în mod obişnuit nu apuci să le faci, din diverse motive, în special celebra lipsă de timp. În cele câteva ore înainte de a-ţi începe ziua obişnuită, poţi să faci exerciţii fizice, ceea ce e foarte bine pentru sănătate, aspect fizic şi buna dispoziţie în general.

2. Ai timp să faci sarcini prin casă

Deşi în mod normal, oamenii mai amână din sarcinile zilnice din cauza oboselii sau a lipsei de chef, ei bine, dacă te trezeşti foarte devreme, câştigi câteva ore pentru a pune la punct tot ceea ce ai omis în zilele precedente: poţi pune nişte haine la spălat, poţi găti ceva rapid, poţi face ordine prin casă şi aşa mai departe.

3. Îţi va fi mai foame decât în mod normal

Având în vedere că te trezeşti mai devreme decât de obicei, şi orele la care iei mesele se vor deregla. Deci dacă serveşti micul dejun în jur de ora 6 - 7, automat ţi se va face foame mai devreme pe parcursul zilei.

4. S-ar putea să fie nevoie să amâni ieşirile de după-amiază

Orele la care ieşi în mod normal s-ar putea decala şi ele, întrucât trezitul de dimineaţă aduce cu sine oboseala mai devreme. În plus, dacă vrei ca a doua zi să te trezeşti tot în jurul orei 5 am, nu poţi sta treaz mai târziu de ora 23.

5. Vei arăta mai bine

Dacă te apuci de exerciţii fizice te vei simţi din ce în ce mai bine, iar acest lucru se va observa şi în aspectul tău fizic.

Login pentru a posta comentarii
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.