Logo
Imprimă această pagină

Super star de CINEMA: Mi-am clonat câinele de două ori

Barbra Streisand a dezvăluit că şi-a clonat de două ori câinele preferat, Samantha, care a murit anul trecut, la vârsta de 14 ani.


Artista a făcut dezvăluirea în cadrul unui interviu acordat revistei Variety, explicând că doi pui de câine pe care îi are - Miss Violet şi Miss Scarlett, sunt clone ale câinelui ei preferat, Samantha, din rasa Coton du Tulear.

Înainte ca Samantha să moară, Barbra Streisand i-a prelevat celule din cavitatea bucală şi din stomac, astfel încât animalul să poată fi clonat.

„Puii au personalităţi diferite. Aştept să mai crească ca să văd dacă au ochii căprui ai Samanthei şi seriozitatea ei”, a spus Streisand.

Artista a explicat că a numit puii Miss Scarlett şi Miss Violet pentru că îi îmbracă în haine roşii şi, respectiv, în nuanţa lavandei, astfel încât să îi poată deosebi.

Barbra Streisand, născută pe 24 aprilie 1942, este o renumită cântăreaţă, compozitoare, actriţă şi producătoare americană, care s-a remarcat în domenii multiple ale industriei de divertisment şi a fost recompensată cu numeroase premii - două premii Oscar, 10 premii Grammy, cinci premii Emmy, un premiu Tony şi nouă Globuri de Aur.

Copyright © 2009 - 2017 Investigatorul. Toate drepturile rezervate.