Logo
Imprimă această pagină

Jennifer Aniston, din nou alături de Brad Pitt

Actriţa americană Jennifer Aniston şi-a sărbătorit a 50-a aniversare alături de actorul Brad Pitt, cel de care a divorţat în urmă cu 13 ani, potrivit People.

 

Starul din serialul TV de succes "Prietenii tăi/ Friends" împlineşte 50 de ani pe 11 februarie, dar a organizat o petrecere în avans, iar printre invitaţi s-a numărat şi Brad Pitt.

De asemenea, la petrecere, care a avut loc sâmbătă, la hotelul Sunset Tower din Los Angeles, au participat vedete precum Ellen DeGeneres, Katy Perry, Orlando Bloom, Robert Downey Jr., Barbra Streisand, Tom Ford, o fostă iubită a lui Pitt, respectiv actriţa Gwyneth Paltrow, un fost iubit al lui Aniston, respectiv John Mayer. George şi Amal Clooney, Reese Witherspoon, Kate Hudson, Demi Moore s-au numărat, de asemenea, printre invitaţi.

Jennifer Aniston şi Brad Pitt au divorţat în 2005, după cinci ani de mariaj, după apariţia în presa hollywoodiană a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu o altă actriţă celebră de la Hollywood, Angelina Jolie. În cele din urmă, Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în august 2014, dar s-au separat în 2016 şi sunt în curs de divorţ.

 

După divorţul de Brad Pitt, Jennifer Aniston a avut mai multe relaţii de scurtă durată, printre altele cu actorul Vince Vaughn, mode

Copyright © 2009 - 2017 Investigatorul. Toate drepturile rezervate.