Investigatorul

  • Mărește dimensiunea fontului
  • Dimensiunea fontului normală
  • Micește dimensiunea fontului

Banner
Banner
Banner
Banner

Elena Ceauşescu la proba metroului: „Sîc că nu merge!”

După ce au scăpat de comunism, constructorii metroului n-au reuşit să supravieţuiască tranziţiei. Acum străinii vin să ne facă poduri şi pasaje, în timp ce ai noştri construiesc în străinătate. Inginerii Nicolae Constantinescu şi Sergiu Plugovici şi-au rupt o după amiază din viaţă ca să-mi povestească cum au construit ei metroul, dar şi podurile de peste Dunăre de la Cernavodă, şi cum alţi colegi de-ai lor şi-au dat sufletul la Canal. Constantinescu e azi directorul Centralei Construcţii Căi Ferate (CCCF). Spune că nu e mândru de faptul că centrala a fost înlăturată de la construcţia metroului în ultimii 20 de ani, de interese politice.

Citeşte mai mult...
 

VIDEO: 2012 Trailer

Dim lights Embed Embed this video on your site

 

Metroul circulă din nou. Berceanu îi pune pe sindicalişti să plătească

Haosul din traficul bucureştean revine de astăzi la cote suportabile. Instanţa a decis ieri că greva declanşată de angajaţii metroului este ilegală, iar sindicaliştii reiau lucrul în această dimineaţă. Ziua metroului, 19 noiembrie, când se împlinesc 30 de ani de existenţă a transportului subteran în Bucureşti, va fi sărbătorită azi prin muncă. Greva generală declanşată marţi de Uniunea Sindicatelor Libere Metrou s-a încheiat, în urma deciziei de ieri după-amiază a instanţei Tribunalului Bucureşti, care a declarat protestul ilegal. Astfel, din această dimineaţă bucureştenii vor putea utiliza din nou metroul, iar haosul din ultimele două zile de pe şosele şi din mijloacele de transport de suprafaţă nu se va mai reedita. Cel puţin în următoarele două-trei săptămâni, pentru că după această perioadă, dacă administraţia Metrorex nu va negocia creşterile salariale, se poate ajunge din nou la grevă, după cum a avertizat preşedintele USLM, Ion Rădoi.

Citeşte mai mult...
 

VIDEO: Caricaturile natiunii la cantat

Preluate de la Megastar, va prezentam o selectie cu "talentatii din nastere" intr-ale cantatului pe gura.

Dim lights Embed Embed this video on your site

 

VIDEO: Nu te trezi inca 5 ani cu...

Un videoclip mai mult decat realistic. Ăhă, Ăhă, Ăhă.
Dim lights Embed Embed this video on your site

 

Din autostrăzile zburătoare rămîn doar găurile. La buget

Doctoraşul zburător care conduce Primăria Capitalei are o problemă cu somnul. Mai exact, cu trezitul. Dacă ar fi numai faptul că Oprescu obişnuieşte să se trezească la o oră tîrzie din zi, n-ar fi o problemă aşa gravă. Pînă la urmă, bucureştenii veniţi la el în audienţă pot să aştepte cîteva ore. Stînd în anticameră la primar se cheamă că fac antidormitor.


Citeşte mai mult...
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Meniul principal

Login

Curs valutar

BNR Exchange Rates
Currency RON 
20-04-2018
AUD 2.9142
CAD 2.9902
CHF 3.8902
CZK 0.1840
DKK 0.6258
EGP 0.2143
EUR 4.6606
MDL 0.2294
NOK 0.4848
PLN 1.1168
SEK 0.4492
TRY 0.9390
USD 3.7886

PARTENERII GALEI PREMIILOR REVISTEI TIR 2017

Banner

Publicitate

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Cautare