Investigatorul

  • Mărește dimensiunea fontului
  • Dimensiunea fontului normală
  • Micește dimensiunea fontului

Banner
Banner
Banner
Banner

SEFUL ISCTR LA CONFERINTA "TRANSPORT, INFRASTRUCTURA SI SIGURANTA RUTIERA" 2016

Dim lights Embed Embed this video on your site

COSTEL DORIN ŞTEFAN, INSPECTOR DE STAT ŞEF ISCTR: "TREBUIE DEZVOLTATĂ O PLATFORMĂ PRIVIND SCHIMBUL DE INFORMAŢII"

Citeşte mai mult...
 

FM LOGISTIC CUSTOMER DAY 2016

Dim lights Embed Embed this video on your site

FM LOGISTIC CUSTOMER DAY a avut loc, in anul 2016, la Clubul Diplomatic din Bucuresti, in data de 23 iunie. Catalin Olteanu, directorul general al FM Logistic Romania, a vorbit despre ce inseamna acest eveniment pentru compania pe care o conduce.

 

UNTRR LA CONFERINTA "TRANSPORT, INFRASTRUCTURA SI SIGURANTA RUTIERA" 2016

Dim lights Embed Embed this video on your site

LORENA SANDU, CONSILIER JURIDIC UNTRR: "PREOCUPAREA NOASTRĂ PENTRU SIGURANŢĂ RUTIERĂ DATEAZĂ DE 26 DE ANI"

Provocarea principală în ceea ce priveşte siguranţa rutieră o reprezintă necesitatea de a schimba comportamentele participanţilor la trafic şi a persoanelor cu putere de decizie.

Citeşte mai mult...
 

PREMIUL CONSITRANS PENTRU SIGURANTA RUTIERA 2016

Dim lights Embed Embed this video on your site

Premiul a fost decernat de către preşedintele Consitrans, Eduard Hanganu: „Am premiat atâţia ingineri mecanici, acum premiem şi un inginer constructor. Lumea ştie mai puţin că şi inginerii constructori sunt importanţi în siguranţa rutieră.

Citeşte mai mult...
 

DIANA MAICAN, COORDONATOR MARKETING&PR SCANIA: „DEPLASAREA ÎN CONVOI REDUCE CONSUMUL ŞI POLUAREA”

Dim lights Embed Embed this video on your site

„Mă voi referi astăzi la mersul autocamioanelor în convoi, concept dezvoltat de către Scania dar şi de alţi producători de camioane. Acest concept are la bază deplasarea în convoi a mai multor camioane, care păstrează între ele distanţe mici.

Citeşte mai mult...
 

MOMENT EMOTIONANT LA GALA PREMIILOR SIGURANTEI RUTIERE 2016

Dim lights Embed Embed this video on your site

Politistul care i-a salvat viata unui copil a primit Premiul Directiei Rutiere din IGPR pentru Siguranta Rutiera 2016.
Premiul a fost decernat de comisarul sef Florentin Bracea, seful Directiei Rutiere din IGPR.
Pe scena a urcat apoi, pentru a-i multumi salvatorului sau, si Mihai, baietasul de numai 6 ani smuls din ghearele mortii.

 

Soferul obraznic Andrei Popescu a incalcat legea si e nesimtit cu politistul

Dim lights Embed Embed this video on your site

Incredibil cat de lipsiti de bun simt pot sa fie unii soferi care incalca legea!

 

BOXERUL- O CAMPANIE ORIGINALA DE PROMOVARE A PRODUSELOR JUNGHEINRICH

Dim lights Embed Embed this video on your site

Forta si rezistenta unui boxer german sunt in centrul noii campanii de promovare a utilajelor produse de compania germana Jungheinrich. Cum frumos spunea cineva: inspiratie si transpiratie.

 

DIRECTIA RUTIERA DIN IGPR-PREMIUL PENTRU INSTITUTIE PUBLICA 2016

Dim lights Embed Embed this video on your site

DIRECTIA RUTIERA DIN IGPR A PRIMIT PREMIUL PENTRU INSTITUTIE PUBLICA LA GALA PREMIILOR SIGURANTEI RUTIERE 2016

Premiul a fost decernat de către Alina Burlacu, consilier pentru siguranţa rutieră al premierul Dacian Cioloş: “Felicit organizatorii pentru acest eveniment. Sunt deosebit de încântată să văd că există astfel de evenimente în România. Sunt pasionată de siguranţa rutieră, lucrez în acest domeniu de foarte mulţi ani. Aşa cum a menţionat şi domnul ministru al Transporturilor, Dan Costescu, siguranţa rutieră este o prioritate pentru acest guvern, iar eu cu asta mă ocup din partea domnului premier Cioloş: să ajut la dezvoltarea acestei activităţi”.
Comisar şef Florentin Brăcea, şeful Direcţiei Rutiere din cadrul IGPR: ”Pentru a răspunde propunerii făcute de domnul Isac, în legătură cu amplasarea radarelor, primul pas pe care l-am făcut a fost achiziţia acelor pistoale laser, care pot fi folosite şi din maşinile civile pentru a-i depista pe conducătorii auto care depăşesc viteza legală”.

 

ATAC "JURNALIST" LA JUNGHEINRICH ROMÂNIA

Dim lights Embed Embed this video on your site

Nu a fost un atac terorist, ci un atac "jurnalist".

Un jurnalist a intrat cu viteză, la volanul unui motostivuitor, în clădirea Jungheinrich România. Incidentul a avut loc la test-drive-ul care a avut loc, pe 9 iunie 2016, cu prilejul inaugurării oficiale a noului sediu Jungheinrich din România, din localitatea Tătărani, judeţul Prahova.

 

Richard Branson- despre afacerile grupului Virgin

Dim lights Embed Embed this video on your site

Un interesant interviu cu unul din cei mai bogati oameni din lume.

(Din setari, puteti sa optati pentru subtitrarea in limba romana!).

 

VIDEO: Bosch- orizonturi conectate

Dim lights Embed Embed this video on your site

Un scurt videoclip despre cercetarile pe care grupul Bosch le face in domeniul interconectivitatii vehiculelor si despre felul in care noile tehnonogii vor ridica semnificativ gradul de siguranta rutiera.

 

DAN COSTESCU, MINISTRUL TRANSPORTURILOR, LA GALA PREMIILOR SIGURANTEI RUTIERE 2016

Dim lights Embed Embed this video on your site

MINISTRUL TRANSPORTURILOR L-A PREMIAT PE TITI AUR

Ministrul Dan Costescu i-a oferit "Şcolii de Conducere Defensivă şi Pilotaj Titi Aur" Premiul Ministerului Transporturilor, la Gala Premiilor Siguranţei Rutiere 2016.

Citeşte mai mult...
 

VIDEO: DIRECTORUL GENERAL AL CNADNR LA GALA PREMIILOR SIGURANTEI RUTIERE 2016

Dim lights Embed Embed this video on your site

Catalin Homor, directorul general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, a decis sa acorde Premiul CNADNR 2016 pentru Siguranta Rutiera organizatiei Salvati Copiii.
Catalin Homor a anuntat cu acest prilej ca va dona 2% din veniturile sale ONG-ului pe care l-a premiat.

 

VIDEO:BOSCH LA CONFERINTA "TRANSPORT, INFRASTRUCTURA SIGURANTA RUTIERA 2016"

Dim lights Embed Embed this video on your site

MIHAI BOLDIJAR, DIRECTOR GENERAL BOSCH ROMÂNIA: "ÎN 2020 VREM SĂ LANSĂM SISTEME PENTRU CONDUCEREA AUTONOMĂ A MAŞINII"

În 2015, firma Bosch a investit aproximativ 9% din cifra de afaceri de 70 de miliarde de euro - adică, 6,3 miliarde euro - în cercetare şi dezvoltare. Compania a realizat nu mai puţin de 5.422 de patente, un număr de 22 pe zi. Peste 55.000 de ingineri lucrează în 18 centre Bosch din îngreaga lume.

Citeşte mai mult...
 

VIDEO: PREMIUL ARR PENTRU SIGURANTA RUTIERA 2016

Dim lights Embed Embed this video on your site

*PREMIUL ARR 2016: DIRECŢIA DE SIGURANŢĂ RUTIERĂ ŞI INFRASTRUCTURĂ DIN ARR
Premiul a fost decernat de către Aurelia Surulescu, director general la Autoritatea Rutieră Română: „Am decis să acordăm această distincţiei Direcţiei conduse de domnul director Sorin Tiberiu Cristian, care de trei ani de zile se luptă să armonizeze normele naţionale cu cele europene.

Citeşte mai mult...
 

COMISAR ŞEF FLORENTIN BRĂCEA, DIRECTORUL DIRECŢIEI RUTIERE DIN IGPR: „EXISTĂ O PROBLEMĂ LEGATĂ DE SIGURANŢA RUTIERĂ LA NIVEL EUROPEAN”

Dim lights Embed Embed this video on your site

La nivel european s-au înregistrat, în 2015, puţin peste 25.000 de morţi în accidente rutiere. În România, cifra este 1.893.

„Poliţia Rutieră este singura instituţie care deţine o bază de date şi centralizează numărul de accidente rutiere din România. Cifra de 1.893 de decese în accidente rutiere arată o creştere faţă de anul anterior, în care am avut 1818 decese. Dar este un bilanţ care apare după o perioadă de cinci ani de zile în care numărul victimelor a scăzut în continuu. Dacă ne comparăm cu alte state din Europa, vă pot spune că doar Polonia are o reducere de 8,2% a numărului de accidente, Estonia şi Irlanda de 14%, Lituania –11%, Estonia –1%. Celelalte state sunt în creştere, ceea ce arată că avem o problemă cu siguranţa în trafic la nivel european. Un stat ca Germania are o creştere de 2,9%, Austria, de 10%. România înregistrează o creştere a numărului de decese pe drumurile publice de 4,1%, în 2015 faţă de anul 2014.

Citeşte mai mult...
 

Poșta redacției:"constructorul destoinic"

apartament pe blocAm primit pe adresa redacției o depeșă despre felul ingenios în care se păcălesc oamenii din România. Am decis să o publicăm pentru numărul mare de documente care probează afirmațiile din scrisoare:

"Scrisoare deschisă adresată celor care pot pune sub semnul îndoielii motive confecţionate şi consideră, la fel ca eroul lui W. Shakespeare, HAMLET că:

Citeşte mai mult...
 

A3-Bucureşti în aer

Nici până în prezent nu există un contract pentru finalizarea celor 6.5 kilometri de autostradă care să lege A3 de Bucureşti. Aproximativ jumătate au fost deja executaţi, dar CNADNR nu are pentru restul nici un contractant stabilit.

Compania de Drumuri a dat vina pentru tărăgănarea lucrărilor pe Primăria Municipiului Bucureşti, pe Primăria Voluntari, dar şi pe Poliţia Română, instituţii ce au cerut modificări în proiectul tehnic iniţial al tronsonului de 6,5 kilometri, potrivit informaţiilor transmise de CNADNR la solicitarea ZF.

 

Mobile Kids 3 de la Mercedes-Benz

Mercedes-Benz susţine la nivel global excelenţa, calitatea superioară și siguranța, dar în egală măsură susţine la nivel local comunitatea, spiritul civic şi dezvoltarea personală a membrilor comunităţii. Suntem conştienţi că, pe lângă sistemele de siguranță implementate în autovehiculele noastre, este necesar să contribuim, de asemenea, la formarea unei culturi a siguranţei și la responsabilizarea rutieră a micilor participanţi la trafic. Tocmai de aceea, vom continua această inițiativă și în 2015 și sperăm să participe un număr cât mai mare de școli”, a declarat Gabriel Crăciun, Corporate PR/Communications Mercedes-Benz România.

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Meniul principal

Login

Curs valutar

BNR Exchange Rates
Currency RON 
20-06-2018
AUD 2.9802
CAD 3.0328
CHF 4.0467
CZK 0.1806
DKK 0.6261
EGP 0.2258
EUR 4.6660
MDL 0.2398
NOK 0.4925
PLN 1.0812
SEK 0.4532
TRY 0.8485
USD 4.0348

PARTENERII GALEI PREMIILOR REVISTEI TIR 2017

Banner

Publicitate

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Cautare