Investigatorul

  • Mărește dimensiunea fontului
  • Dimensiunea fontului normală
  • Micește dimensiunea fontului

Banner
Banner
Banner
Banner

GALA PREMIILOR REVISTEI TIR 2017- CU ILEANA STANA IONESCU

Dim lights Embed Embed this video on your site

Daca esti transportator, marea doamna a scenei romanesti are sa iti transmita o invitatie.Ileana Stana Ionescu va prezenta editia din acest an a Galei Premiilor Revistei TIR, care are loc, pe 25 noiembrie 2016, la Teatrul de Revista Constantin Tanase.

 

STEFANO ALBAROSA, CEO AIC INDUSTRIAL & LOGISTIC DEVELOPMENT, DESPRE NOUL PROIECT PENTRU DELAMODE

Dim lights Embed Embed this video on your site

AIC Industrial & Logistic Development va construi un depozit de 21.000 mp

în Bucharest Industrial Park

Proiectul include primul depozit “cross dock” construit special în România, pentru Delamode

AIC Industrial & Logistic Development a anunțat oficial, la 11 noiembrie 2016, dezvoltarea unui spaţiu de depozitare de clasă A, pe o suprafață de 21.000 mp în cadrul cooperării cu Vabeld Group, prin subsidiara din România – Varoed, ca investitor.

Citeşte mai mult...
 

VOLVO TRUCKS LA IAA HANOVRA 2016

Dim lights Embed Embed this video on your site

Volvo Trucks a atacat cel mai mare targ de vehicule comerciale din lume, IAA Hanovra, cu Cavalerul de Fier. Langa camion l-am gasit si pe pilotul care a reusit in acest an cele doua recorduri de viteza cu Iron Knight.

 

MESAJ PENTRU ROMANIA: VOLKER MORNHINWEG, HEAD OF MERCEDES-BENZ VANS

Dim lights Embed Embed this video on your site

Seful Mercedes-Benz Vans are un mesaj pentru clientii din Romania ai celebrei marci de autovehicule germane. Ni l-a comunicat cu prilejul IAA Hanovra 2016.

 

SCANIA LA IAA HANOVRA 2016

Dim lights Embed Embed this video on your site

Next Generation Scania a fost celebrata asa cum se cuvine in standul puternicului producator suedez de vehicule comerciale de la IAA Hanovra 2016.

 

MESAJ PENTRU ROMANIA: STEFAN BUCHNER, HEAD OF MERCEDES-BENZ TRUCKS

Dim lights Embed Embed this video on your site

Stefan Buchner, seful Mercedes-Benz Trucks, transmite un mesaj lumii romanesti a transporturilor prin intermediul nostru.

 

DAIMLER LA IAA HANOVRA 2016

Dim lights Embed Embed this video on your site

Grupul Daimler a avut si in acest an cel mai mare stand la IAA Hanovra, cel mai important targ de vehicule comerciale din lume. Pe langa marcile pe care grupul le vinde in Europa -Mercedes-Benz, Setra, Fuso- la IAA 2016, Daimler a adus, spre deliciul vizitatorilor, si cateva vehicule comerciale pe care le vinde pe alte continente.

   

PREMIUL PENTRU INTREAGA ACTIVITATE 2016 LA GALA PREMIILOR REVISTEI TIR 2016

Dim lights Embed Embed this video on your site

Alin Goga, Liviu Costache şi Claudian Ţuţulan sunt cei trei angajaţi ai CNADNR care au primit Premiul pentru Întreaga Activate la Gala Premiilor revistei TIR 2016.

Premiul a fost decernat de către Emil Pop, directorul revistei TIR, şi reprezintă o recunoaştere a curajului pe care l-au avut cei trei de a dezvălui adevăruri ascunse de cei care conduc Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

 

PREMIUL UNTRR PENTRU SIGURANTA RUTIERA 2016

Dim lights Embed Embed this video on your site

*PREMIUL UNTRR: SOCIETATEA NAŢIONALĂ DE CRUCE ROŞIE DIN ROMÂNIA

Premiul a fost decernat de către Constantin Isac, vicepreşedintele Uniunii Naţionale a Transportatorilor Rutieri din România: „Le mulţumim factorilor responsabili din Ministerul Transporturilor care au venit pentru a doua oară în număr atât de mare la această a doua întâlnire anuală a noastră.

Citeşte mai mult...
 

DAN CORNEAN, DIRECTOR COMERCIAL MEC-DIESEL SEE: AVEM O EXPERIENŢĂ DE PESTE DOUĂ DECENII ÎN COMERCIALIZAREA PIESELOR DE CAMION

Dim lights Embed Embed this video on your site

Premium Truck Parts, divizia activă în importul şi distribuţia de piese de schimb şi lubrifianţi a Automotive Investment Corporation, a devenit MEC-Diesel South East Europe (Mec-Diesel SEE), prin preluarea de către Mec-Diesel SpA Italia.

Cele două companii au realizat astfel un joint venture denumit MEC-Diesel South East Europe, în care partea italiană deţine pachetul majoritar de acţiuni, iar partea românească pachetul minoritar, dar asigură managementul acestei companii. MEC-Diesel South East Europe îşi propune o creştere anuală constantă şi susţinută, extinderea în statele limitrofe României şi urmăreşte să devină, în anii următori, un jucător foarte important pe piaţa distribuţiei de piese de schimb în Europa de sud-est.

*Motorul reprezintă inima maşinii

Dan Cornean, Director comercial MEC-Diesel SEE, s-a referit la această asociere: “Reprezint una dintre cele mai tinere companii din România MEC-Diesel South Eastern Europe. Am să vă spun pe scurt povestea acestei companii. Cei care se ocupă de camioane, transporturi, motoare, ştiu că MEC-Diesel a fost înfiinţată în Italia, în urmă cu peste trei decenii. Compania se ocupă cu comercializarea pieselor pentru motoare şi la început era focusată pe motoare din gama Iveco. Expertiza unică o datorăm celor din MEC-Diesel Italia.

Citeşte mai mult...
 

HOLLEMAN LA CONFERINTA "TRANSPORT, INFRASTRUCTURA SI SIGURANTA RUTIERA 2016"

Dim lights Embed Embed this video on your site

GEORGE NIŢĂ, DIRECTOR GENERAL HOLLEMAN: TRANSPORTUL ÎN SIGURANŢĂ ESTE PRIMA CERINŢĂ A CLIENŢILOR

După 19 ani de activitate neîntreruptă, compania este lider de piaţă atât în România dar şi în Serbia, Bulgaria şi Ucraina.

“Acţionăm cu echipamente proprii. Suntem furnizorii acelor clienţi care au de transportat mărfuri care nu încap în camioanele cu prelate obişnuite de 20 de tone. Noi transportăm mărfuri ce depăşesc aceste dimenisuni, care sunt foarte grele. Spun asta şi în contextul conferinţei de azi, avem responsabilităţi sporite referitor la siguranţa rutieră. Este un cadru căruia îi acordăm o atenţie sporită, alături de partenerul nostru german. De la momentul înfiinţării, am stabilit că, dincolo de profit, de bani, trebuie să avem grijă de acest capitol, care se referă la siguranţa rutieră, fiind vorba de un aspect care ne este cerut, primordial de către clienţii nostri.

 

Citeşte mai mult...
 

PREMIUL PENTRU ONG LA GALA PREMIILOR SIGURANTEI RUTIERE 2016

Dim lights Embed Embed this video on your site

*PREMIUL PENTRU PENTRU ORGANIZAŢIE NEGUVERNAMENTALĂ: ASOCIAŢIA VICTIMELOR ACCIDENTELOR DE CIRCULAŢIE

Le mulţumesc celor care ne-au invitat aici şi îi dorim aproape de noi”.Marian Nedelescu, preşedinte de onoare AVAC: „Aş vrea să reţineţi câteva fapte care se întâmplă zilnic în România. După gratii, ajung anual doar trei vinovaţi de accidente rutiere. Aş vrea să ating două probleme. Prima este una de suflet, eu fiind şi victima unui accident de circulaţie acum 29 de ani. Consecinţele le port şi acum cu mine. De 16 ani, membrii Consiliulului Interministerial de Siguranţă Rutieră nu s-au întrunit niciodată. Vreau să vă spun că Premierul este preşedintele acestui Consiliu Interministerial. Noi am făcut, pe 22 martie, un material către Premier pentru că noi suntem cei care îi apărăm pe poliţiştii de la rutieră. Şi aţi văzut, unii pier la datorie. Ne paşte o mare nenorocire. Nu ştiu câţi aţi auzit de Autoritatea de Supraghere Financiară. Peste două zile, în Parlamentul României, ASF încercară să promoveze Legea RCA. Este o crimă care se produce în faţa ochilor noştri. Dacă nu intervenim cu toţii, acestă lege va plafona dreptul de despăgubire la 100.000 de euro, iar el ar trebui să meargă la 5 milioane de euro. Trebuie să se autosesizeze cineva. Peste 2% din PIB-ul României se duce în accidentul rutier, mai mult decât are alocat Ministerul Apărării. Premiul a fost decernat de către Alina Anton-Pop, director Marketing şi PR al revistei TIR: „Asociaţia are ca obiective: reducerea numărului de accidente de circulaţie, a consecinţelor pentru victime, pentru familiile acestora şi societate, sensibilizarea opiniei publice, în special a participanţilor la trafic privind cunoaşterea şi respectarea normelor la regimul circulaţiei rutiere, educaţia rutieră a participanţilor la traficul rutier. PREMIUL PENTRU PENTRU ORGANIZAŢIE NEGUVERNAMENTALĂ la Gala Premiilor Siguranţei Rutiere 2016 revine Asociaţiei Victimelor Accidentelor de Circulaţie (AVAC)”.

 

PREMIUL PENTRU COMPANIE LA GALA PREMIILOR SIGURANTEI RUTIERE 2016

Dim lights Embed Embed this video on your site

PREMIUL PENTRU COMPANIE: BOSCH
Premiul a fost decernat de către Alina Anton-Pop, director Marketing şi PR al revistei TIR: „Vă mulţumesc că aţi venit în număr mare la Gala Premiilor Siguranţei Rutiere 2016. În jur de 60% din vânzările anuale ale grupului provin din tehnologia automotive. Este un lider în producţia tehnologiilor de siguranţă ca: ABS, TCS şi ESP. PREMIUL PENTRU COMPANIE 2016 îi revine grupului Bosch”.
Mihai Boldijar, director general Bosch România: “Aşa cum am spus şi în prezentarea pe care am ţinut-o mai devreme, aplicăm tehnologia, o inventăm, pentru a o pune în slujba siguranţei rutiere, a siguranţei oamenilor. Accept acest premiu cu mare plăcere din partea dumnevoastră şi sunt deosebit de onorat de acest lucru. Dar şi pentru faptul că, de 21 de ani, de când suntem pe piaţa din România avem un suport extrem de bun din partea partenerilor noştri şi vreau să le mulţumesc în primul rând lor pentru că ei ne-au susţinut şi ne-au adus în punctul unde suntem. Le mulţumesc în special celor 300 de service-uri cu care lucrăm şi care sunt marca Bosch Service. Şi aici aş vrea să fac un apel către cei care pot face ceva în sensul opririi importului de piese şi de componente neconforme şi de susţinere a celor care pun siguranţa clientului pe primul loc. Asta, indiferent dacă un client cere, în service, să i se facă o maşină de 300 de cai putere, care să atingă 200 de kilometri pe oră. Mulţumim frumos organizatorilor şi partenerilor”.

 

PREMIUL PENTRU INTREAGA ACTIVITATE LA GALA PREMIILOR SIGURANTEI RUTIERE 2016

Dim lights Embed Embed this video on your site

PREMIUL PENTRU ÎNTREAGA ACTIVITATE: GHEORGHE BURUIANĂ

Premiul a fost decernat de către Emil Pop, director general al revistei TIR: “Câştigătorul PREMIULUI PENTRU ÎNTREAGA ACTIVITATE este o “tânără speranţă” a şcolii de proiectare din România. A condus echipe de proiectare sau a proiectat efectiv un mare număr de drumuri şi nu este cel mai mare prieten al sintagmei “drum expres”. Scrie încă articole despre felul în care ar trebui să arate în viitor infrastructura rutieră din România. Doamnelor şi domnilor, Gheorghe Buruiană, şeful de proiect al primei autostrăzi din România, Bucureşti-Piteşti are 79 de ani.
Gheorghe Buruiană: “Nu sunt talentat în discursuri, dar mă voi opri la nişte lucruri extrem de importante. Toţi circulă pe drumuri şi ar trebui să ştie că toate aceste lucrări au fost executate pe bază de proiecte. Problema siguranţei rutiere porneşte de la proiectare. Motiv pentru care desfăşurarea proiectării trebuie să se facă cu mare atenţie şi cu mult suflet. S-a întocmit Master Planul de Transport în România, unde se prevedere o înşelătorie, se vorbeşte de drumurile expres. Conform normativelor, pe drumurile expres nu se poate circula cu viteze mai mari de 90 de kilometri pe oră, pentru că au elemente geometrice care nu îţi permit deplasarea cu o viteză mai mare. Vrei viteză mai mare pe drum expres? Rezultatul este creşterea accidentelor şi a victimelor. Aceste drumuri expres trebuie scoase din Master Plan”.

 

BORIS BILLICH, SCHMITZ CARGOBULL: MESAJ PENTRU ROMANIA

Dim lights Embed Embed this video on your site

Boris Billich, directorul de vanzari al Schmitz Cargobull AG, este extrem de legat de Romania. El a preluat functia de la Schmitz Cargobull AG de la 1 ianuarie 2016. Pana la finalul anului trecut, Billich a fost directorul general al Mercedes-Benz Romania.
Prin intermediul nostru, el a dorit sa transmita un mesaj pentru toti prietenii, partenerii, colegii si clientii din tara noastra.

 

INOVAŢIILE FM LOGISTIC

Dim lights Embed Embed this video on your site

Pentru eficienţa activităţilor de logistică, compania FM Logistic dezvoltă şi implementează continuu inovaţii. În acest videoclip, va familiarizăm cu cele mai noi inovaţii folosite de grupul francez.

 

BOSCH A SĂRBĂTORIT FINALA EURO 2016, CU CLIENŢII ŞI PARTENERII

Dim lights Embed Embed this video on your site

Peste 1000 de clienţi şi parteneri au participat, duminică, 10 iulie 2016, la evenimentul Diviziei de Scule electrice Bosch, care a continuat, şi anul acesta, tradiţia începută în urmă cu patru ani, cu ocazia Campionatului European de Fotbal 2012 –aceea de a aştepta începerea celui mai vizionat meci din an într-o atmosferă festivă, alături de clienţii şi partenerii săi din România.

Evenimentul s-a desfăşurat pe stadionul de atletism Lia Manoliu din Bucureşti. Participanţii au vizionat finala Campionatului European de Fotbal 2016 pe trei ecrane gigantice.

În aşteptarea meciului, Loredana şi invitaţii săi de la Vocea României, precum şi un moment de break-dance au încins atmosfera, care a fost întreţinută, pe perioada întregului eveniment, de maestrul de ceremonii Mihai Rait. Invitaţii au putut alege între nouă jocuri distractive, în cadrul cărora au folosit sculele Bosch, cu o altă întrebuinţare decât cea pentru care au fost create. Printre acestea au fost mini-campionatele de fotbal, în care golurile au fost marcate cu ajutorul maşinilor de curăţat cu înaltă presiune Aquatak de la Bosch, probe de dexteritate în mânuirea telemetrelor cu laser Bosch şi un concurs de creaţie artistică cu pistolul de vopsit PFS 1000.

 

SCHMITZ CARGOBULL PRE-IAA PRESS CONFERENCE 2016

Dim lights Embed Embed this video on your site

Liderul pietei europene de trailere, Schmitz Cargobull, a organizat, pe 05 si 06 iulie 2016, o conferinta internationala de presa pentru a prezenta cele mai noi produse, servicii si tehnologii, cu care va participa la targul de vehicule comerciale IAA Hanovra din acest an.
Evenimentul a avut loc in Germania, la fascinantul castel Krickenbeck de langa Dusseldorf.

 

PREMIUL VESTA INVESTMENT PENTRU SIGURANTA RUTIERA 2016

Dim lights Embed Embed this video on your site

PREMIUL VESTA INVESTMENT: 3 M ROMÂNIA

Premiul a fost decernat de către Sorin Pârvu, director comercial, Vesta Investment: „Acordăm distincţia unei firme care se ocupă tot de siguranţa rutieră, de producţia şi de comercializarea în România a foliilor retroreflectorizante, care acoperă indicatoarele rutiere pe majoritatea arterelor rutiere. Firma se cheamă 3M România”.

Bogdan Zaharia, 3M: “Ne par bine că prin acest premiu este recunoscută activitatea noastră de 20 de ani şi vă putem asigura că, încă din 1947, an în care am devenit inventatorii primei folii retroreflectorizante, continuăm să găsim soluţii de îmbunătăţire a siguranţei traficului rutier”.

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Meniul principal

Login

Curs valutar

BNR Exchange Rates
Currency RON 
20-06-2018
AUD 2.9802
CAD 3.0328
CHF 4.0467
CZK 0.1806
DKK 0.6261
EGP 0.2258
EUR 4.6660
MDL 0.2398
NOK 0.4925
PLN 1.0812
SEK 0.4532
TRY 0.8485
USD 4.0348

PARTENERII GALEI PREMIILOR REVISTEI TIR 2017

Banner

Publicitate

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Cautare