Investigatorul

  • Mărește dimensiunea fontului
  • Dimensiunea fontului normală
  • Micește dimensiunea fontului

Banner
Banner
Banner
Banner

TRANSFORMERS LA MILANO

Dim lights Embed Embed this video on your site

Hei! Nu e Optimus Prime! E un alt Transformer! Si e real, fara efecte speciale! L-am filmat pe o strada din apropierea domului din Milano!

 

PETRE ENE, CONSITRANS-ACCIDENTE CAUZATE DE SISTEMELE DE SIGURANTA IN TRAFIC

Dim lights Embed Embed this video on your site

"Viaţa omului este valoarea cea mai importantă într-o societate, de aceea necesită siguranţă. Siguranţa rutieră reprezintă un maxim interes pentru toţi cetăţenii şi constituie o problemă majoră pentru societate, mai ales că, la nivel naţional, îşi pierd viaţa peste 2.500 de persoane în accidente rutier. Majoritatea sunt cauzate de sistemele de siguranţă în trafic şi avertizare prost gândite sau din cauza lipsei acestora de la locul potrivit.", a declarat Petre Ene, coordonator programe la Consitrans.

 

MARTIN ZEILINGER, DIRECTOR, ADVANCED ENGINEERING DAIMLER TRUCKS: MESAJ CATRE ROMANIA

Dim lights Embed Embed this video on your site

"În 20 de ani, personal, nu cred să vedem camioane fără şofer pe drumurile publice. De ce?! Pentru că un camion este un pic mai complex decât o maşină personală, sunt implicate atât capul-tractor dar şi remorca. E mai uşor pentru maşinile mici deoarece ai doar o singură structură de gândit şi controlat.", ne-a declarat Martin Zeilinger, Director, Advanced Engineering Daimler Trucks.

 

SORIN PÂRVU, VESTA INVESTMENT: "Un indicator bun poate salva vieţi"

Dim lights Embed Embed this video on your site

"Anul trecut s-au înregistrat peste 9.300 de accidente grave, cu circa 9.000 de răniţi şi 1.900 de persoane decedate. România şi Letonia se află pe primul loc în Uniunea Europeană în ceea ce priveşte numărul pietonilor morţi în accidente rutiere. Astfel, în cele două state, circa 39% din persoanele decedate sunt pietoni, în vreme ce media europeană este de 22%.", a afirmat Sorin Pârvu, director comercial Vesta Investment.

 

VOLVO TRUCK CONTRA VOLVO CAR

Dim lights Embed Embed this video on your site

The Iron Knight, deţinătorul a două recorduri mondiale de viteză, de la Volvo Trucks, se întrece cu Volvo S60 Polestar TC1, câştigătorul cursei din Shanghai, China, a campionatului mondial de maşini al FIA.Pentru prima dată, doi titani suedezi se întâlnesc într-o provocare faţă în faţă, într-o cursă de viteză de un sfert de milă şi un duel clasic de-a lungul pistei Mantorp din Suedia.

 

KAI SIEBER: "LEGISLAŢIA LE IMPUNE CAMIOANELOR SĂ ARATE DIFERIT ÎN SUA FAŢĂ DE EUROPA"

Dim lights Embed Embed this video on your site

"Există design-uri extraordinare şi foarte inspirate dar, atunci când mergem în direcţia producerii camioanelor, trebuie să respectăm o serie de normative. Dacă veţi compara camioanele noastre din SUA cu cele din Europa, principalul motiv pentru care arată diferit nu îl constituie gustul local, ci normativele în vigoare pe fiecare continent.[...]

În teorie, cred că şoferilor le-ar plăcea să aibă compartimente mari pentru dormit. Dacă traversezi Europa într-un camion, timp de săptămâni în şir, este un spaţiu în care e greu să trăieşti. Camioanele din SUA au un spaţiu dublu, deci oamenilor le-ar plăcea. Pe de altă parte, dacă în Europa ai avea un camion uriaş, cu bot alungit, ar avea un alt impact asupra traficului, astfel încât trebuie puse toate lucrurile în balanţă.", spune Kai Sieber, Head of Design Brands Daimler Trucks, Mercedes-Benz Vans And Smart.

El are un mesaj pentru transportatorii din România.

 

SORIN CRISTIAN, ARR: 2.000 de morţi într-un an de zile pe străzile din România

Dim lights Embed Embed this video on your site

"În România, în ziua de azi, avem 2.000 de morţi într-un an de zile. Practic, o localitate mică este ştearsă de pe hartă în fiecare an. În comparaţie cu ce se întâmplă în Europa, unde accidentele rutiere scad de la an la an, la noi numărul acestora stagnează", a declarat Sorin Cristian, Directorul Departamentului Siguranţă şi Infrastructură Rutieră din cadrul Autorităţii Rutiere Române, la Gala Premiilor Siguranţei Rutiere 2016.

 

FORD TRUCKS IN ROMANIA

Dim lights Embed Embed this video on your site

Cefin Trucks a fost numit importatorul și distribuitorul exclusiv al gamei de produse Ford Trucks în România. Activitatea noii operațiuni va începe la sediul central al companiei, în București, și se va extinde prin rețeaua de distribuție a Cefin Trucks sau a unor parteneri special selectați în acest sens, rețea care va acoperi cel puțin 8 locații până în anul 2018. 

 

VOLVO TRUCKS- PASAGERUL ZBURATOR

Dim lights Embed Embed this video on your site

„The Flying Passenger” marchează încă o premieră mondială pentru Volvo Trucks. În cel mai recent film din seria Live Test, un autocamion Volvo FH tractează un parapantist printr-o trecătoare montană din Croația în cadrul unei cascadorii de precizie. Șoferul autocamionului trebuie să mențină o viteză de croazieră ridicată pentru ca parapantistul să rămână în aer. Testul evidențiază performanța lanțului cinematic unic de la Volvo Trucks, ce include I-Shift Dual Clutch.

 

MESAJ PENTRU ROMANIA - HENRIK HENRIKSSON, PRESIDENT & CEO SCANIA

Dim lights Embed Embed this video on your site

Seful de la Scania vrea sa te vada in Romania si sa iti observe reactiile dupa ce ai testat noile camioane Next Generation Scania.

 

RADU DINESCU: "PROBLEMA ASIGURĂRII OBLIGATORII RCA NU ESTE UNA REZOLVATĂ!"

Dim lights Embed Embed this video on your site

În deschiderea Galei Premiilor Revistei TIR din acest an, Radu Dinescu, secretarul general al Uniunii Naţionale a Transportatorilor Rutieri din România-UNTRR, va vorbi despre paşii pe care trebuie să îi facem "pentru ca banii noştri să nu se mai scurgă toţi în buzunarele firmelor de asigurări şi să ne eliberăm din sclavia RCA".

 

DAF LA IAA HANOVRA 2016

Dim lights Embed Embed this video on your site

Standul DAF din acest an de la IAA Hanovra a adus cei mai puternici cai putere ai producatorului de camioane, totul pus intr-o lumina portocalie.

 

MESAJ PENTRU ROMANIA: HARTMUT SCHICK, SEFUL DAIMLER BUSES

Dim lights Embed Embed this video on your site

Şeful tuturor celor care produc autobuze sau autocare Mercedes-Benz şi Setra vrea sa iti spuna ceva.

 

FM LOGISTIC VEHICULE GHIDATE AUTOMAT

Dim lights Embed Embed this video on your site

Informatizarea si conectivitatea patrund tot mai mult in logistica!

 

BOSCH LA CLUJ

Dim lights Embed Embed this video on your site

Grupul Bosch are o serie de produse pe care le produce in capitala universitara a Transilvaniei.

 

TRAILER GALA PREMIILOR REVISTEI TIR 2016

Dim lights Embed Embed this video on your site

Pentru a te convinge ca este important sa participi la "Oscarurile Transporturilor Romanesti" daca esti transportator, iti dam un mic preview despre ce se va intampla la Teatrul de Revista Constantin Tanase, vineri, 25 noiembrie 2016.

Daca esti transportator si vrei sa mergi la spectacol te poti inscrie aici:

https://docs.google.com/forms/d/1CLUx6ne2ZvSYL0pdXnV_zaozXFG8kAgT9TKmodJGbew

 

GALA PREMIILOR REVISTEI TIR 2016 (integral)

Dim lights Embed Embed this video on your site

Desfăşurat sub înaltul patronaj al ministrului Transporturilor, Spectacolul de Crăciun al Revistei TIR 2015, a avut loc, joi 26 noiembrie, în sala Teatrului Metropolis. Au participat reprezentanţi ai celor mai importante companii care activează pe piaţa transporturilor şi logisticii, lideri în domeniul lor de activitate. Unul dintre cele mai aşteptate momente ale evenimentului a fost constituit de Gala Premiilor Revistei TIR 2016 în cadrul căreia au fost decernate 12 premii de excelenţă şi competitivitate în transporturi, dar şi un premiu pentru întreaga activitate.

 

IAA HANOVRA 2016: ARTILERIA DE ÎNALTĂ CLASĂ DE LA RENAULT TRUCKS

Dim lights Embed Embed this video on your site

Renault Trucks şi-a prezentat întreaga sa gamă de vehicule comerciale la IAA Hanovra 2016, de la Renault Trucks T Maxispace High Edition, la deja iconica clasă de camioane K.

Vizitatorii au găsit, de asemenea, camionul MKR care tocmai s-a întors de la raliul Dakar şi de la cel organizat pe Drumului Mătăsii. Renault Trucks a expus nouă vehicule la cel de-al 66-lea Târg IAA de la Hanovra.

 

IAA HANOVRA 2016: CAMIOANELE MAN-EFICIENTE, ECONOMICE, INTERCONECTATE

Dim lights Embed Embed this video on your site

Oferta MAN combină motoarele ce ating noi niveluri de putere de până la 640 CP şi un cuplu mai mare cu o transmisie fin reglată şi funcţii de comutare pentru trenuri de rulare optimizate. Acest lucru este însoţit de creşterea identităţii de brand. Inovaţiile de design exterior şi interior pentru gama TG poziţionează emblema leului în prim-planul camionului. În acelaşi timp, producătorul se pregăteşte pentru activităţile de logistică ale viitorului cu noi produse şi servicii digitale.
MAN s-a prezentat la IAA Hanovra 2016 cu un portofoliu de camioane şi o ofertă pentru clienţi extraordinare.

 

SCHMITZ CARGOBULL- LA IAA “CU ARTILERIA GREA”

Dim lights Embed Embed this video on your site

Liderul pieţei europene de trailere Schmitz Cargobull a adus în acest an la IAA cele mai importante remorci şi semiremorci pe care le produce, împreună cu un mare număr de invenţii şi inovaţii.

Schmitz Cargobull a livrat mai mult de 50.000 de vehicule. Aceasta a generat o creştere a cifrei de afaceri a companiei până la 1,7 miliarde euro, în anul financiar 2015-2016. Este o creştere de 12 procente faţă de anul precedent.

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Meniul principal

Login

Curs valutar

BNR Exchange Rates
Currency RON 
20-06-2018
AUD 2.9802
CAD 3.0328
CHF 4.0467
CZK 0.1806
DKK 0.6261
EGP 0.2258
EUR 4.6660
MDL 0.2398
NOK 0.4925
PLN 1.0812
SEK 0.4532
TRY 0.8485
USD 4.0348

PARTENERII GALEI PREMIILOR REVISTEI TIR 2017

Banner

Publicitate

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Cautare