Investigatorul

  • Mărește dimensiunea fontului
  • Dimensiunea fontului normală
  • Micește dimensiunea fontului

Banner
Banner
Banner
Banner

NOMINALIZEZI ȘI CÂȘTIGI!

marcel iuresVrei să îl vezi pe marele actor Marcel Iureș în Spectacolul de Crăciun al Revistei TIR din acest an?

Vrei să îi faci un cadou de neuitat unei persoane la care ții cu adevărat?

Nimic mai simplu!!!

Completezi în câteva minute formularul de nominalizări pentru Gala Premiilor Revistei TIR 2014, îl trimiți prin e-mail la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza și intri în tragerea la sorți la care se câștigă invitații pentru două persoane la evenimentul care are loc la jumătatea lunii decembrie.

- DESCARCĂ AICI FORMULARUL (ÎN FORMAT .DOC)

 

”Poker”, un succes

Piesa de teatru "Poker", care se joacă la Teatrul de Comedie din București, întrece așteptările.

Textul scris cu umor de Adrian Lustig ne ancorează în prezent. Analiza vieții politice și a societății actuale este redată, cu artă, de regizorului Alexandru Tocilescu. Acesta a apelat la o distribuție de excepție, ceea ce l-a ajutat în misiunea sa de a creiona situațiile tragicomice din piesă. Actorii George Mihăiță, Vladimir Găitan, Valentin Teodosiu și Simona Stoicescu ne atrag într-o atmosferă tensionată, dar încărcată de umor negru.

Decorul semnat de Puiu Antemir ne transpune, perfect, în lumea imaginată de autor. Costumele realizate de Anca Răduță sunt sugestive și completează jocul desăvârșit al actorilor. Muzica lui Gabriel Basarabescu are darul de a marca momentele importante ale piesei.

Alina ANTON

 

Gopo Fashion Night

Cea de-a cincea ediție a Gopo Fashion Night s-a desfășurat în București, în data de 11 martie.

Moda și-a dat mâna cu filmul, încă o dată. Peste 100 de invitați au putut admira colecții de rochii și ținute semnate de cei mai căutați designeri români. Nu au lipsit accesoriile rafinate.

Cei care vor păși în 24 martie pe covorul roșul, pentru a-și ridica trofeele la cea de-a opta ediție a Galei Premiilor Gopo, au avut ocazia să aleagă ce vor purta în seara festivă. Designerii români i-au convins cu cele mai interesante creații ale lor.

Ilinca Goia (nominalizată la categoria Cea mai bună actriță într-un rol secundar) și Iulia Verdeș au ales ținutele realizate de Rhea Costa. Ioana Anastasia Anton (nominalizată la categoria Cea mai bună actriță într-un rol principal), Mirela Oprișor (laureată a Premiului Gopo 2011 pentru Cea mai bună actriță într-un rol secundar), Iulia Lumânare, Iulia Lazăr și Irina Antonie au fost atrase de creaţiile semnate de Dorin Negrău. Mihaela Sîrbu (nominalizată la categoria Cea mai bună actriță într-un rol secundar) și Iulia Rugină (nominalizată la categoria Cel mai bun debut) au preferat propunerile Irinei Marinescu.

Pantofii creați de Mihaela Glăvan vor fi purtati de Iulia Lumânare și Mihaela Sîrbu, iar Iulia Verdeș a dorit încălțările semnate de Coca Zaboloteanu și accesoriile Carlei Szabo. Ioana Flora a ales o blană pe care i-a propus-o Paisi.

Organizatorii Premiilor Gopo îl vor omagia pe maestrul teatrului și filmului românesc, Radu Beligan. Acesta va primi Premiul pentru Întreaga Carieră.

Alina ANTON

 

Mihai Bendeac se întoarce la Prima TV, iar Florin Călinescu revine cu emisiunea „Chestiunea zilei“ la aceeaşi televiziune

Realizatorul TV Florin Călinescu şi actorul Mihai Bendeac vor realiza emisiuni ce vor fi difuzate de postul de televiziune Prima TV, după cum informează Paginademedia.ro. Florin Călinescu revine la televiziune cu „Chestiunea zilei“, emisiune ce l-a consacrat pe vremea când o realiza la Pro TV, dar de această dată va fi transmisă de postul de televiziune Prima TV. De asemenea, actorul Mihai Bendeac revine la postul Prima TV, unde în trecut realiza show-ul de umor „Mondenii“, informaţii ce au fost furnizate de Paginademedia.ro. Pe lângă talk-show-ul „Chestiunea zilei“, Călinescu va relua şi pastilele de satiră pe care le realiza la Pro TV. „Dacă finalizăm discuţiile, emisiunea Chestiunea zilei va fi în grila de programe de la toamnă. Ne dorim ca Florin Călinescu să fie implicat, alături de noi, în tot procesul de relansare a postului Prima TV“, a declarat, pentru paginademedia.ro, patronul postului, Cristian Burci. În plus, Mihai Bendeac se întoarce la Prima TV, unde a realizat show-ul „Mondenii“, care l-a făcut cunoscut. Pentru Început, Bendeac va realiza câteva emisiune speciale de umor, urmând ca din toamnă să aibă un show săptămânal, mai scria paginademedia.ro.
 

Foşti ambasadori americani la Bucureşti: Mulți români au fost împiedicaţi să viziteze SUA pentru că veniturile lor erau considerate scăzute

Statele Unite au la dispoziţie şase luni pentru a ridica vizele de călătorie pentrun români, bulgari, polonezi, croaţi şi ciprioţi. Termenul limită a fost dat de Comisia Europeană, potrivit portalului de ştiri EurActiv, care citează surse diplomatice de la Bruxelles. De aseamenea, până duminică, România trebuie să prezinte Comisiei Europene situaţia statelor terţe care ne solicită în continuare viză de acces pe teritoriul lor.

Statele Unite menţin un regim strict de vize şi pentru alte patru state membre ale Uniunii Europene: Bulgaria, Polonia, Cipru şi Croaţia. Toate au deja acorduri bilaterale cu Washingtonul, dar rata de respingere a cererilor depuse de cetăţenii lor, care doresc să ajungă pe teritoriul american, depăşeşte nivelul impus de 3 la sută.

Citeşte mai mult...
 

Un craiovean şi-a găsit tableta furată cu ajutorul unei aplicaţii, dar Poliţia i-a spus că nu poate folosi informaţia

Un craiovean şi-a găsit tableta furată din locuinţă cu ajutorul unei aplicaţii instalate pe laptop, reuşind chiar să identifice locul de unde dispozitivul fusese conectat ulterior, însă poliţiştii nu pot folosi această probă la dosar, întrucât informaţia nu a fost obţinută cu mijloace omologate.

Silviu Condoiu a povestit că locuinţa sa a fost spartă de hoţi duminică seară, iar singurul obiect furat a fost o tabletă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Nu au luat nimic, în afară de tabletă, poate pentru că era roşie. Cred că au căutat bani, dar nu au găsit şi au luat doar acea tabletă", a spus Silviu Condoiu.

Craioveanul a reuşit să dea de urma hoţilor cu ajutorul unei aplicaţii pe care o avea instalată pe un laptop.

"Am activat aplicaţia pe laptop, i-am dat căutare dispozitiv lipsă şi am aşteptat, pentru că acest dispozitiv devine vizibil atunci când este conectat la internet sau wi-fi. După o oră, dispozitivul fusese conectat, am primit imediat notificare, mail şi chiar şi localizare pe hartă. Se afla la o adresă din Craiova", a mai spus Silviu Condoiu.

Bărbatul a mers cu această dovadă la Poliţie, unde i s-a spus însă că proba nu poate fi folosită la dosar, întrucât informaţia nu a fost obţinută cu ajutorul unor instrumente oficiale. Până în prezent, oamenii legii nu i-au identificat pe hoţi, cercetările fiind în desfăşurare.

"Partea vătămată a depus la dosar un document care atestă existenţa unei zone din care emite dispozitivul respectiv, însă acest document nu are valoare in instanţă. Nu a fost obţinut cu ajutorul unor mijloace omologate. Percheziţia domiciliară se face în baza unui mandat emis de către judecător la solicitarea procurorului după începerea urmării penale", a spus Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Bărbatul a demonstrat că dacă aplicaţia respectivă este instalată pe dispozitive electronice, acestea pot fi localizate în cazul în care sunt furate, putând fi identificată chiar adresa exactă de unde acestea au fost conectate. Aplicaţia poate fi instalată pe laptop, smartphone sau tabletă.

"Nu mă surpinde reacţia autorităţilor, dar eu am găsit ipad-ul după o oră. Cred că se puteau găsi în acest fel şi victimele accidentului aviatic din munţi, pentru că am înţeles că şi ei aveau telefoane performante, tehnologia le permitea", a declarat Silviu Condoiu.

 

«Regii» telenovelelor se mută la Antena 1

Imperiul construit de Adrian Sârbu se dărâmă bucată cu bucată. De câteva luni încoace, oameni de valoare, în special regizori de top, migrează de la Acasă TV şi Pro TV în curtea duşmanilor de-o viaţă, la Antena 1.

Anul 2014 a venit cu schimbări serioase în MediaPro, toate aduse pe un val adâncit de criză. Plecarea lui Adrian Sârbu din fruntea trustului Central European Media (CME), companie care deţinea postul PRO TV în România, pierderile financiare majore, prăbuşirea acţiunilor listate la bursa din New York au întărit decizia americanilor de la CME de a vinde cât mai repede postul PRO TV. Pe lângă asta, şi studiourile de la Buftea au fost scoase la vânzare, locul în care s-au filmat cele mai de succes telenovele şi producţii româneşti de la Revoluţie încoace.

Constrânşi de situaţie, şefii din MediaPro au renunţat pentru o vreme la producţiile de ficţiune, asta după ce în anii trecuţi filmau pe bandă rulantă seriale şi telenovele româneşti.

Deocamdată, la posturile ACASĂ şi PRO TV se vor difuza în următoarele luni serialele româneşti care s-au filmat deja, precum „Las Fierbinţi", „Serviciul Român de Comedie", „O nouă viaţă", „Tanti Florica" şi cel mai nou produs, „O săptămână nebună".

Citeşte mai mult...
 

Discursul însărcinatului cu afaceri al SUA, Duane Butcher la Bursa de Valori Bucureşti cu ocazia aniversării a trei ani de la LISTAREA Fondului Proprietatea


22 ianuarie 2014

 

Domnule ministru delegat Voinea, domnule Sobolewski, domnule Anghel, domnule Mobius, distinşi oaspeţi,

Îmi face mare plăcere să mă aflu astăzi aici pentru a sărbători trei ani de la listarea Fondului Proprietatea la Bursa de Valori Bucureşti.

În ultimii trei ani, valoarea activului net pe acţiune al Fondului a crescut cu 22%. Preţul acţiunilor sale a înregistrat un nivel record în decembrie 2013. Fondul Proprietatea este în prezent cel mai mare fond de investiţii închis din lume.

Întâlnirile cu investitori organizate de Fondul Proprietatea au prezentat România şi companiile româneşti investitorilor străini, trezind interesul acestora faţă de piaţa românească de capital şi de ofertele publice iniţiale (IPO) pentru companiile româneşti.

Citeşte mai mult...
 

Lucrarile de reabilitare a podului Agigea continua

În vederea unei bune informări privind continuarea lucrărilor de reabilitare a podului de la Agigea, peste Canalul Dunăre Marea Neagră, situat pe DN 39 la km 8+988, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că circulaţia rutieră se va desfăşura astfel:

Ø Închiderea sensului de mers Constanţa – Mangalia, circulaţia se va desfăşura în ambele direcţii pe celalalt sens de circulaţie (câte o bandă pe sens), în perioada 22.01.2014 – 07.02.2014 şi în perioada 30.04.2014 – 15.06.2014.În această perioadă va fi permisă doar circulaţia autovehiculelor cu MTMA de maxim 5 tone şi a autovehiculele cu regim de circulaţie prioritară menţionate în OUG nr. 195/2002, Art. 32, alin. (2) lit. a) şi b), atunci când se deplasează în acţiuni de intervenţie sau în misiuni care au caracter de urgenţă. Se menţine limitarea vitezei de circulaţie la 50 km/h.
Citeşte mai mult...
 

Şeful parchetului Slobozia, filmat în timp ce petrecea cu interlopii pe care i-ar fi protejat: „Din partea lui Vivi pentru frăţiorul lui, Cătălin procuroru'!”

Şeful Parchetului Tribunalului din Slobozia, Cristian Hristescu, anchetat de DNA pentru corupţie, este suspectat că oferea protecţie unor interlopi. Marţi dimineată, procurorii DNA au făcut percheziţii la locuinţa şi în biroul lui Hristescu, într-un dosar în care este suspectat de fapte de corupţie, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax. În 2010, Cristian Hristescu a fost filmat la o petrecere unde interlopul Victor Dinescu, zis Vivi Cămătaru, îi făcea dedicaţii.

Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat, marţi, într-un comunicat de presă, că "se fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie de către un magistrat procuror de la o unitate de parchet din Slobozia".

Procurorul Histescu este suspectat că primea mită pentru a-i proteja pe interlopi, unul dintre aceştia fiind Victor Dinescu, zis Vivi Cămătaru. Procurorul este suspectat că îi oferea acestuia informaţii din dosarele în care era vizat şi că intervenea pe lângă poliţişti. În schimbul acestei protecţii, procurorul a primit bani, dar şi materiale de construcţii pentru vila sa din Slobozia.

În 2010, procurorul Hristescu a fost filmat la o petrecere împreună cu interlopul Vivi Cămătaru, care îşi serba ziua de naştere. În înregistrare, poate fi auzit cum Vivi îi face mai multe dedicaţii procurorului, prin intermediul manelistului Adrian Minune. ”Pentru Vivi sărbătoritul! Pentru domnu` procuror! Se ştie! Din partea lui Vivi pentru frăţiorul lui, Cătălin procuroru`. Până la zece milioane pentru Cătălin procuroru!”.

 

 

Atac la libertatea de exprimare: Insulta si calomnia reincriminate

Organizatiile semnatare protestează față de practicile antidemocratice adoptate și exersate de actuala majoritate parlamentară și cer public Președintelui României să nu promulge legea prin care, în mod clandestin, au fost reintroduse în Codul Penal infracțiunile de insultă și calomnie.
Amintim că în anul 2006, Parlamentul a hotărât abrogarea infracțiunilor de insultă și calomnie. În anul 2007, Curtea Constituțională a decis că infracțiunile de insultă și calomnie nu sunt abrogate, apoi, în anul 2010, Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât că infracțiunile de insultă și calomnie sunt abrogate, iar în anul 2013 Curtea Constituțională a decis din nou că infracțiunile de insultă și calomnie nu sunt abrogate.
Citeşte mai mult...
 

Cosmarul lui Western Union si Moneygram. Ce pregsteste Parlamentul European

Euro Parl

Românii din străinătate vor putea „trimite” banii în ţară de trei ori mai ieftin decât prin companiile specializate. Eurodeputaţii dezbat un proiect de directivă care îi face să tremure pe cei de la Western Union, Moneygram şi pe alţii ca ei, informează Europeanul.org. Joi, deputaţii vor vota amendamentele, la prima lectură, asupra propunerii legislative privind piața financiară din UE, care va permite tuturor rezidenților legali din UE să deschidă un cont de bază pentru plăți, cu reguli clare și taxe comparabile.

Dacă legătura rezidentului cu statul membru în care vrea să deschidă contul este clară și corectă, furnizorul de servicii nu-i va putea refuza deschiderea un cont de bază pentru plăți care să-i permită să facă și să primească plăți, precum și să retragă numerar în UE. Informațiile privind taxele și regulile vor fi standardizate, iar taxele pentru mutarea de la o bancă la alta în UE vor fi rezonabile, se mai arată în textul propunerii. Conturile nu vor include facilități de descoperire de cont. În consecinţă, nicio bancă europeană nu va mai avea voie să refuze deschiderea unui cont pentru românii care muncesc legal sau au relaţii corecte cu ţara pe teritoriul căreia se află banca unde solicită deschiderea contului.

Citeşte mai mult...
 

Incompatibilul Aurel Nechita, la mâna lui Remus Pricopie

Agerpres 3251275 Aurel Nechita 1
După ce în luna iunie a fost exclus din Camera Deputaţilor ca urmare a situaţiilor de incompatibilitate în care s-a aflat timp de mai mulţi ani, fostul deputat PSD Aurel Nechita dă din coate, încercând prin toate mijloacele să-şi reia funcţia de decan la Facultatea de Medicină din Galaţi. Dacă îi reuşeşte manevra, Nechita s-a putea alege cu un dosar penal pentru uzurpare de calităţi oficiale, pentru că, potrivit unei sentinţe definitive a Înaltei Curţi de Casaţiei şi Justiţie, el nu mai poate ocupa o funcţie publică până în februarie 2016.

În ultimii doi ani, alegătorii din Colegiul nr 9 Galaţi pentru Camera Deputaţilor şi-au pierdut doi reprezentanţi în Parlament.
În martie 2012, i-a părăsit deputatul PDL Mihail Boldea, arestat pentru excrocheriile imobiliare prezentate pe larg de Jurnal de Investigaţii. În decembrie 2012 şi-au ales un alt reprezentant în Camera Deputaţilor, pe doctorul Aurel Nechita (PSD), decan al Facultăţii de Medicină de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, preşedintele filialei Colegiului Medicilor, care a fost de două ori secretar de stat la Ministerul Sănătăţii.
Tocmai acest cumul de funcţii i-a adus lui Nechita două rapoarte de evaluare ale Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), prin care inspectorii constatau că s-a aflat în incompatibilitate. După ce în decembrie 2012 a depus jurământul la Camera Deputaţilor, o lună mai târziu Aurel Nechita a aflat că îşi va pierde mandatul de deputat. În disperare de cauză, sperând că îşi va putea păstra mandatul, Nechita a demisionat din funcţiile de decan, preşedinte al Colegiului Medicilor Galaţi şi din funcţia de şef de secţie la Spitalul pentru Copii „Sf Ioan”.

Citeşte mai mult...
 

Guvernele României din AFACEREA UE: am dat 9 MILIARDE la bugetul Uniunii, am luat 4,8 MILIARDE

România a reuşit să atragă în ultimii şapte ani fonduri europene în valoare de 4,8 miliarde de euro, mai exact 25% din suma totală alocată de UE pentru exerciţiul financiar 2007 - 2013, de 19,21 miliarde de euro. Valoarea totală a fondurilor europene alocate României, inclusiv cofinanţarea, s-a ridicat la 33,5 miliarde de euro
. Deşi suntem sub jumătate din ţinta pentru 2013, rata de absorbţie a crescut considerabil de la cele 5,5 procente de la finele lui 2011. Anul acesta, valoarea fondurilor structurale şi de coeziune rambursate în contul proiectelor derulate atât de către beneficiari din sectorul public, cât şi de către beneficiari din sectorul privat a ajuns la 2,6 miliarde de euro. Din păcate, însă, în ciuda îmbunătăţirii puterii de cheltuire a banilor europeni, avem în continuare probleme, cea mai recentă fiind reprezentată de corecţiile de peste 1 miliard de euro anunţate recent de ministrul Teodorovici pentru deficienţele din sistem din perioada 2009-2011. Cât despre contribuţia României la bugetul UE, în 2013, aceasta a fost de circa 1,5 miliarde de euro, în total ea ridicându-se la circa 8,9 miliarde de euro din 2007 până în prezent.

Programele cu cele mai puţine probleme

Citeşte mai mult...
 

Castigatorii Galei Premiilor Revistei TIR 2014

Unul dintre momentele cele mai "colorate" ale Spectacolului de Craciun al Revistei TIR 2013, desfasurata de Teatrul de Comedie Bucuresti, la 26 noiembrie 2013, a fost Gala Premiilor Revistei TIR 2014.

george mihaita

Premiantii celui mai important eveniment al anului din lumea transporturilor, a logisticii, a vehiculelor comerciale si a sigurantei rutiere sunt:


Premiul TIR Magazin 2014 pentru:

1. Cel mai bun vehicul ecologic
Autobuzul electric BYD K9


autobuzul byd


2. Cel mai bun van
Mercedes-Benz Sprinter


mercedes sprinter

 

3. Cea mai bună remorcă/semiremorcă
Schmitz Cargobull SCS Coil MB Varios Tire Transporter


schmitz cargobull


4. Cel mai bun autobuz/autocar
Setra S 515 HD


setra


5. Cel mai bun camion
Mercedes-Benz Arocs


mercedes arocs


6. Cea mai bună firmă de transport marfă
Vlase Spedition


vlase spedition


7. Cea mai bună firmă de transport călători
Lilian Express


lilian express

8. Cel mai bun transportator public de călători
STP Alba Iulia


stp alba iulia


9. Premiul pentru siguranţă rutieră
Michelin România


michelin romania


10. Cel mai puternic camion din lume EURO 6
Scania R 730 CP - Euro 6


scania 730 hp euro 6


11.Omul anului 2014 în transporturi
George Niţă, director general Holleman


george nita holleman


12. Premiul pentru întreaga activitate
Cornel Armand Vladu


cornel armand vladu

Pe forumul nostru găsiţi o selecţie de fotografii de la Spectacolul de Crăciun al Revistei TIR 2013:

 

Statul roman prejudiciat in mod direct si indirect prin incapacitatea institutionala de control a autorizatiilor transportatorilor straini

UNTRR solicită aplicarea imediată a principiului reciprocității în cazul măsurilor impuse de autorităţile din Turcia pentru operatorii de transport români
În data de 25.06.2013 a fost epuizat stocul de autorizații bilaterale de terță țară Turcia,  transporturile fiind limitate determinând suspendarea sau derularea cu greutate a contractelor de transport marfă deja contractate.

Lipsa unui rezultat pozitiv în procesul de negociere în cadrul Comisiei Mixte de la Ankara ce a avut loc în luna octombrie a.c., ne obligă să solicităm de urgenţă verificarea minuţioasă a actelor care însoțesc mărfurile transportate de vehiculele înmatriculate în Turcia, aplicarea reciprocă a tuturor cerințelor autorităților din Turcia, şi ca posibile viitoare măsuri, anularea întregului contingent de autorizaţii de tranzit acordate părţii turce de 29.000 autorizaţii şi limitarea numărului de autorizații cu plată, precum și restricționarea CEMT pe teritoriul României.

Citeşte mai mult...
 

CASTIGA INVITATII LA POKER

poker

Spectacolul de Craciun al Revistei TIR 2013 iti prilejuieste intalnirea cu George Mihaita, Vladimir Gaitan, Valentin Teodosiu si comedia "Poker", cea care a stat la baza ultimelor doua filme ale marelui regizor Sergiu Nicolaescu.

Pentru a castiga o invitatie la acest spectacol, da click aici si descarca formularul de nominalizari pentru Gala Premiilor TIR 2013, completeaza-l si trimite-l pe adresa noastra.

E simplu si primesti invitatia cu o saptamana inainte de eveniment.

 

Raspunderea juridica pentru caseta de valori in banca

mariuscoltucAs incepe cu urmatoarea afirmatie: "Deschiderea unei cutii de valori se face cu o cheie a băncii şi cu alta a clientului, dar consultarea casetei se face exclusiv de către client. Niciun angajat al băncii nu are idee, nu vede ce se află în interiorul casetei de valori. Nu există niciun semn privind complicitatea unui angajat al băncii. Nu există posibilitatea de a deschide o cutie de valori cu un mulaj", a declarat un reprezentant al unităţii bancare.

Deci banca ar trebui sa fie pe deplin absolvita sau raspunde penal?

Care sunt condiţiile contractuale de închiriere a casetelor de valori ?

Au dreptul clienţii la despăgubiri?

Ce spune legea?

Citeşte mai mult...
 

COMUNICAT DE PRESĂ privind ajustarea tarifelor de călătorie cu metroul în cursul lunii noiembrie 2013

Bugetul de venituri şi cheltuieli al S.C. Metrorex  S.A. pe anul 2013, a fost construit echilibrat fără pierderi, cu încadrarea în strategia bugetar - fiscală a Ministerului Transporturilor şi în ţintele stabilite în  relaţia cu Fondul Monetar Internaţional, Banca Mondială şi Comisia Europeană în condiţiile aplicării măsurii privind ajustarea tarifelor de călătorie cu metroul începând cu luna mai 2013.

Trebuie precizat că ajustarea tarifelor de călătorie cu metroul se realizează în conformitate cu legislaţia în vigoare : Ordonanţa de Urgenţă nr. 57/2011 pentru abrogarea unor poziţii din anexa la Ordonanţa de Urgenţă nr.36/2001 privind regimul preţurilor şi tarifelor reglementate, care se stabilesc cu avizul Oficiului Concurenţei, precum şi pentru aprobarea unor măsuri cu privire la ajustarea tarifelor de călătorie cu metroul şi de transport feroviar, tarifele de călătorie cu metroul şi de transport feroviar de călători vor fi ajustate prin Ordin al Ministrului Transporturilor, în condiţiile legii.

Citeşte mai mult...
 

Conferinta de presa “Noutati aduse de Noul Cod Penal si de Procedura Penala”

mariuscoltucAstăzi, 31.10.2013, la Doubletree by Hilton, ora 10:00, a avut loc conferinţa de presă “Noutăţi aduse de Noul Cod Penal şi de Procedură Penală” organizată de către av. Coltuc Marius Vicenţiu şi avocat Bogdan Palade, din partea Cabinetului de avocat Coltuc. Conferinţa a fost transmisă online prin Google Hangout şi se va regăsi şi pe site-ul Youtube.
Citeşte mai mult...
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Meniul principal

Login

Curs valutar

BNR Exchange Rates
Currency RON 
20-06-2018
AUD 2.9802
CAD 3.0328
CHF 4.0467
CZK 0.1806
DKK 0.6261
EGP 0.2258
EUR 4.6660
MDL 0.2398
NOK 0.4925
PLN 1.0812
SEK 0.4532
TRY 0.8485
USD 4.0348

PARTENERII GALEI PREMIILOR REVISTEI TIR 2017

Banner

Publicitate

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Cautare