Logo
Imprimă această pagină

Tom Cruise, grav rănit în timpul filmărilor la Mission Imposible 6

Actorul american Tom Cruise pare că s-a rănit în timp ce filma o cascadorie pentru thriller-ul de acţiune ''Mission: Impossible 6'', informează duminică DPA.

O înregistrare video postată pe YouTube arată că vedeta de la Hollywood aterizează cu dificultate pe acoperişul unei clădiri după ce sare de pe o platformă şi şchioapătă după ce se ridică în picioare. Videoclipul a fost obţinut de site-ul de ştiri de divertisment TMZ, conform căruia scena a fost filmată duminică la Londra.

Cruise era legat când a efectuat cascadoria. Nu se ştie încă dacă şi-a rupt vreun os sau are altă rană. Agentul său a refuzat să facă declaraţii când a fost contactat de Hollywood Reporter, care aminteşte că actorul, în vârstă de 55 de ani, este cunoscut pentru faptul că-şi realizează singur cascadoriile.

Filmul, a şasea parte din seria "Mission: Impossible", este regizat de Christopher McQuarrie şi îi mai are în distribuţie pe Henry Cavill, Rebecca Ferguson, Angela Bassett şi Alec Baldwin. Lansarea în cinematografe este programată în iulie 2018.

Ultima modificareSâmbătă, 28 Octombrie 2017 14:39
Copyright © 2009 - 2017 Investigatorul. Toate drepturile rezervate.